قیسی پلو از غذاهای محلی اردبیل است که با گوشت یا مرغ درست میشود و طعمی شیرین دارد. قیسی نوعی از زردآلو است که بسیار شیرین و مطبوع است و در بیشتر نقاط ایران یافت می‌شود. همچنین برگه زردآلوی خشک شده را نیز قیسی می‌نامند و به آن «برگه» نیز گفته می‌شود. در ادامه با طرز تهیه قیسی پلو همراه باشید.


دنیای از خوشمزه ها قیسی ,تهیه قیسی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دل زده از خیلی ها پابه پا نرم افزار حسابداری باتیز فضای کار اشتراکی ریسون|سالن کنفرانس ریسون بهترین مرکز مشاوره 09197977577 | ردیاب گنج یاب بیوتارا bio tara مشاوره دوطرفه اقامت به کشور ترکیه