از آنجا که نان باگت از آرد بیخته شده (بدون سبوس) پخته می‌شود، سفید و خوش‌طعم است. از باگت‌های کوتاه‌تر برای تهیه انواع ساندویچ استفاده می‌کنند. همچنین می‌توان این نان را برش زده و همراه با پنیر یا مواد دیگر مصرف نمود. نوعی صبحانه سنتی در کشور فرانسه، از نان‌های باگت برش زده تهیه می‌شود که روی نان را با مربا پوشانده‌اند و در کاسه محتوی قهوه یا شکلات داغ قرار می‌دهند تا قبل مصرف کاملاً نرم شود

Image result for ‫طرز تهیه نان باگت‬‎

 

 
دنیای از خوشمزه ها تهیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بانک فناوری تحول دوباره خرید و فروش بیت کوین و ارزهای دیجیتال فروش حبوبات و خشکبار شرکت خوشه زرین دماوند سایت رسمی دانلود کلیپ های صوتی علی تلمبه مشاوره و سیگنال بازارهای مالی 24 بی؛ دانلود آهنگ جدید